Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αντιδρά με βία όταν ανακαλύπτει τον έρωτα Μελέτη - Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αντιδρά με βία όταν ανακαλύπτει τον έρωτα Μελέτη - Πηνελόπης

«Θα αντιληφθώ πως υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Θα το δω, θα το καταλάβω και θα αντιδράσω ανάλογα. Ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πολύ σκληρός, γενικότερα, γιατί και ο ίδιος έχει υποστεί την ίδια σωματική βία», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης

Doukas_Sevastos
Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ένας από τους ρόλους που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη σειρά είναι αυτός του Δούκα. Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στον ρόλο του Δούκα Σεβαστού που υποδύεται έκανε αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Έκανε γνωστό πως ο Δούκας θα αντιληφθεί τον έρωτα του Μελέτης και της Πηνελόπης και αποκάλυψε ποια θα είναι η αντίδρασή του:

«Θα αντιληφθώ πως υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Θα το δω, θα το καταλάβω και θα αντιδράσω ανάλογα. Ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πολύ σκληρός, γενικότερα, γιατί και ο ίδιος έχει υποστεί την ίδια σωματική βία».

Όσο για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει στάση ο Δούκας και να λυγίσει, ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πάντα στην κορυφή και πάντα να επιπλέει. Κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει κάνει… Ίσως το πιο σκληρό να είναι αυτό. Να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του και τις πράξεις του».

Λ. Κακούρης: Ο Δούκας αντιδρά πολύ σκληρά γιατί ο ίδιος έχει υποστεί βία - Μεσημέρι #Yes | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης