Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστούσε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστούσε

Το «Κρατάς Μυστικό» ολοκληρώθηκε σε λιγότερα επεισόδια από ό,τι ήταν προγραμματισμένο

Doretta
Νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο ολοκληρώνεται η σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» . H Ντορέττα Παπαδημητρίου που μετείχε στη σειρά μέσα από το Instagram της και αποχαιρετώντας την ηρωίδα που υποδύονταν έγραψε για το τέλος της σειράς:

«Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το «Κρατάς μυστικό» και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,σε αυτή την σειρά.Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα ,που ήμουν μέλος της ομάδας. Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη,στις 21.00,στον @alphatv , τα δυο τελευταία επεισόδια μας ❤️
Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας …? It’s a wrap ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την Παρασκευή ,η @eleni_filini_real ,μπαίνει να..καθαρίσει😉 #kratasmystiko #21.00 #alphatv #friday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) στις



Κλείσιμο


Πριν λίγο καιρό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφερθεί ξανά στο κόψιμο της σειράς: «Η συμφωνία που κάναμε όλοι ξεκινώντας για αυτή τη σειρά ήταν, σε πρώτο στάδιο, για τον πρώτο κύκλο που ήταν 15 επεισόδια. Υποτίθεται μετά, ανάλογα και με την πορεία, θα μιλούσαμε για τα επόμενα. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια, πολύ ωραία και προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος 3 επεισόδιο και όχι άλλα 15, το κανάλι αποφάσισε πως αυτό έπρεπε να κάνει και να ολοκληρωθεί η σειρά. Εάν θα μπορούσαν να είχαν γίνει τα πράγματα διαφορετικά… Εμένα η δουλειά μου είναι να είμαι στη δουλειά, να κάνω τον ρόλο μου και όλα τα υπόλοιπα στάδια που έχουν να κάνουν με την επιτυχία μιας σειράς δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια, να τα ξέρουμε. Πιστεύω γενικά, όχι μόνο για τον Alpha, όταν κάτι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όλο το μεσοδιάστημα θα χρειάζεται σίγουρα προσαρμογές. Κάπως πέσαμε και εμείς σε αυτή την συγκυρία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης