Η Ιωάννα Μπέλλα μετά από δύο μήνες σχέσης μετακομίζει με τον καλό της στην Κύπρο

Η Ιωάννα Μπέλλα μετά από δύο μήνες σχέσης μετακομίζει με τον καλό της στην Κύπρο

«Νιώθω πολύ όμορφα και σκέφτομαι να φύγω μαζί του και να μείνω στην Κύπρο», αποκάλυψε το μοντέλο

Ioanna_Bella
Σίγουρη για τον έρωτά της μετά από δύο μήνες σχέσης είναι η Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς 2018 που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το «Greece’s Next Top Model» ετοιμάζεται να μετακομίσει για χάρη του συντρόφου της Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου, στην Κύπρο.

Το λαμπερό ζευγάρι, που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο όπου τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του.

«Είμαστε δύο μήνες μαζί. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Με κάνει και περνάω καλά, είμαι ο εαυτός μου, γιατί δεν με πιέζει και δεν ζηλεύει. Νιώθω πολύ όμορφα και σκέφτομαι να φύγω μαζί του και να μείνω στην Κύπρο», αποκάλυψε η Ιωάννα Μπέλλα, μιλώντας στο «Secret».

Το μοντέλο μίλησε για αυτό που θαυμάζει και εκτιμάει στον σύντροφό της. «Θαυμάζω τον δυναμισμό του. Είναι ευγενικός και gentleman», ανέφερε για τον 33χρονο Αγγλοκύπριο Γιάννη-Λεωνίδα Λεωνίδου, που ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις, αλλά κατά κύριο λόγο με ιδιωτικά αεροπλάνα και ναυτιλιακά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης