Ο Νουρσέτ θέλει να ανοίξει και άλλο εστιατόριο στη Μύκονο

Ο Νουρσέτ θέλει να ανοίξει και άλλο εστιατόριο στη Μύκονο

Ο Νουρσέτ ταξίδεψε γι’ αυτό τον σκοπό στη Μύκονο μέσα στην καρδιά του χειμώνα

nusret-new
Στο επενδυτικό στόχαστρο του Salt Bae βρίσκεται η Μύκονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος Τούρκος σεφ Nusret Gokce βολιδοσκοπεί ακίνητο δίπλα στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια όπου σκέφτεται να στεγάσει τη νέα του επιχείρηση.

Οι απίστευτα υψηλοί τζίροι του εστιατορίου Nusret που άνοιξε πέρυσι πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, από όπου παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές enfant gate, φαίνεται πως γλύκαναν τον «βασιλιά της μπριζόλας», ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να βρει έναν χώρο που να τον ικανοποιεί.

Ο Nusret ταξίδεψε γι’ αυτό τον σκοπό στην Μύκονο μες στην καρδιά του χειμώνα και, όπως είναι φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητος από την κάμερα του Mykonos Live TV που τον απαθανάτισε με την γραμματέα και τους… πουράτους φίλους του να γευματίζουν στο γνωστό εστιατόριο Kazarma στο παλιό λιμάνι.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Salt Bae, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, απόλαυσε φρέσκο ψάρι ενώ, όταν κάποια στιγμή που ήταν όρθιος, από τα ηχεία του μαγαζιού ακούστηκε ένα τραγούδι του φίλου του, Αντώνη Ρέμου, έδειξε να το διασκεδάζει υψώνοντας το βλέμμα και τα χέρια του με αίσθημα ικανοποίησης. Δείτε τον Τούρκο σεφ και επιχειρηματία Nusret Gokce στην χειμωνιάτικη Μύκονο στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης