My Style Rocks: Αυστηρή κριτική στη Δήμητρα Αλεξανδράκη- «Το στυλ σου είναι δευτεροκλασάτο»

My Style Rocks: Αυστηρή κριτική στη Δήμητρα Αλεξανδράκη- «Το στυλ σου είναι δευτεροκλασάτο»

Δείτε το βίντεο από το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks

aleksandraki
Δημοσιεύματα θέλουν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να επιθυμεί να αποχωρήσει από το My Style Rocks, μόλις μια εβδομάδα μετά την είσοδό της, εξαιτίας ενός καβγά που είχε με τον Στέλιο Κούδουνάρη. Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι ο κριτής «ξαναχτύπησε» με αυστηρή κριτική στη παίκτρια για το στυλ της.


«Μου κάνει παλιό όλο αυτό, μου κάνει 2005. Έχεις βάλει πάρα πολλά πράγματα. Τα μαλλιά σου θέλουν λίγο περιποίηση. Είναι λίγο άτσαλα κομμένα, είναι πολύ μαύρα…», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να του απαντά με χαμόγελο: «Αύριο θα είναι καλύτερα».

Εκείνος, όμως συνέχισε, σχολιάζοντας: «Φαίνονται σαν περούκα.. Α, είναι περούκα. Φαίνεται. Επίσης είσαι πάρα πολύ έντονα βαμμένη για τα δικά μου γούστα. Αν εσένα σου αρέσει, να το κρατήσεις. Νομίζω επειδή είσαι ένα όμορφο κορίτσι, βάφεσαι πάρα πολύ έντονα και σε συνδυασμό με την ψεύτικη περούκα και όλο αυτό, το κάνει ένα πράγμα δευτεροκλασάτο. Είναι στο χέρι σου να το δουλέψεις και να το φτιάξεις για να μας δείξεις όντως στυλ».


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


My Style Rocks: Η αυστηρή κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη στη Δήμητρα Αλεξανδράκη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης