Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έτοιμη να ομολογήσει στον Λάμπρο ότι σκότωσε τον Σέργιο

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έτοιμη να ομολογήσει στον Λάμπρο ότι σκότωσε τον Σέργιο

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι καταιγιστικές

lenio-lampros
Οι «Άγριες Μέλισσες» επανέρχονται απόψε και οι τηλεθεατές αναμένεται να δουν ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς.

Η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή και η Μυρσίνη είναι πλέον ασυγκράτητη αφού είναι πλέον πεπεισμένη ότι η Ελένη σκότωσε το γιο της. Την ίδια ώρα η σιωπή της Ελένης κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι δεν είναι αθώα! Κανείς στο Διαφάνι δεν πιστεύει στην ενοχή της Ελένης αλλά ταυτόχρονα δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά! Ικανοποιημένος είναι και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του…

Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

Μια γεύση από το αποψινό επεισόδιο...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης