Νίκος Παπαδάκης για το GNTM: Δεν νομίζω ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί

Νίκος Παπαδάκης για το GNTM: Δεν νομίζω ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί

Τι είπε το μοντέλο για την προσωπική του ζωή αλλά και τη δημοσιότητα 

Nikos_Papadakis
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε στο GNTM, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα και αποκάλυψε γιατί δεν μαθαίνουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή.

«Δεν βγαίνω συχνά, δεν δίνω συνεντεύξεις συχνά, θέλω μια στο τόσο. Δεν μου λείπει η προβολή, δεν το νιώθω σαν ανάγκη ότι πέρασε ο καιρός και έχω μήνες να βγω. Άνετα μπορώ να ζήσω χωρίς τα φώτα. Επειδή δεν ήταν απωθημένο μου να με μάθει ο κόσμος και να γίνω γνωστός, το χειρίζομαι πάρα πολύ ωραία και πιστεύω πως υπάρχει μια ισορροπία», ανέφερε για τους λόγους που δεν δίνει συχνά συνέντευξη.

Ο Νίκος Παπαδάκης ρωτήθηκε για το ριάλιτι μοντέλων και αποκάλυψε πως τα όσα γίνονται σε αυτό, δεν τα αντιμετωπίζει ένα μοντέλο στην πραγματικότητα: «Έχω δει το GNTM. Δεν νομίζω ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί. Κάποιες κοπέλες δηλαδή έχουν ακροφοβία ή φοβούνται κάποια ζωύφια, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν πας καν στο κάστινγκ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι εξαιρετικός σε άλλα πράγματα».

Όσο για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που δεν διαρρέει τίποτα γι’ αυτήν, εξομολογήθηκε: «Ότι θέλεις εσύ το αφήνεις και βγαίνει προς τα έξω. Όχι τώρα, πάντα έτσι ήμουν. Δεν ήθελα και θυμάμαι σε άλλες εποχές μου έλεγαν “τι θέλεις να σε ρωτήσουμε” και έλεγα “δεν θέλω να ξέρω τις ερωτήσεις, ότι θέλετε”. Και είχαμε θέμα εάν με έφερναν σε δύσκολη θέση και έλεγα πως δεν θα απαντούσα. Το έβλεπα πιο αθώα. Δεν θέλω ούτε να φτιάξω τις απαντήσεις μου, θέλω να είμαι αυθόρμητος και να λέω όσα μου βγουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια πράγματα νομίζω πως δεν αφορούν και τον κόσμο. Η δουλειά μου ναι, η ζωή μου όχι. Είναι τελείως διαφορετικά κομμάτια».


Νίκος Παπαδάκης: Δημοσιότητα, GNTM και προσωπική ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης