Φωτεινή Ψυχίδου για Δημήτρη Κοργιαλά: «Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος»

Φωτεινή Ψυχίδου για Δημήτρη Κοργιαλά: «Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος»

«Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις...θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι» είπε μεταξύ άλλων 

1140_FOTINI_PSIXIDOY_DIMITRIS_KORGIALAS_2712016
Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μετά και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.  Η Φωτεινή Ψυχίδου μετά την αποκάλυψη για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά και εξομολογήθηκε πως ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση λέγοντας ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξει και το άλλο της παιδάκι.


«Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης και αυτό είναι που μετράει.


Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Φωτεινή Ψυχίδου: Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη είναι δύσκολος - Ευτυχείτε! 31/1/2020 | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης