Νίκος Αποστολόπουλος: Τι έχει κάνει ο Μπράτης για να ασχολούνται μαζί του;

Νίκος Αποστολόπουλος: Τι έχει κάνει ο Μπράτης για να ασχολούνται μαζί του;

«Είδα ότι κάποιος που είναι σε μια επιτροπή εκεί στο GNTM είπε ότι “με μένα δεν ασχολούνται τα media επειδή είμαι γκέι”», είπε ο γνωστός σχεδιαστής

apostolopoulos
Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν μασάει τα λόγια του και το έκανε για ακόμα μια φορά. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη, που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, και γι’ ακόμα μία φορά έριξε τα βέλη του στον γνωστό σχεδιαστή και κριτή του GNTM.

«Είδα ότι κάποιος που είναι σε μια επιτροπή εκεί στο GNTM είπε ότι “με μένα δεν ασχολούνται τα media επειδή είμαι γκέι”. Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για να ασχοληθούν τα media εκτός από αυτό το τραγελαφικό show της ελληνικής τηλεόρασης; Λέει επίσης σε κοπέλες ότι “είσαι Brati’s girl”. Δεν έχω ακούσει ποτέ στην καριέρα μου να ανήκει ένα μοντέλο σε κάποιον σχεδιαστή. Τα μόνα που κορίτσια που ξέρω ότι ανήκουν κάπου, είναι τα κορίτσια της Μαντάμ Κλοντ στο Παρίσι. Το Σάββατο θα κάνω την επίδειξή μου με τους ωραιότερους άντρες. Ότι έχει απομείνει πια γιατί δεν υπάρχουν πια ωραίοι άντρες στην Ελλάδα», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Τι έχει κάνει ο Άγγελος Μπράτης για να ασχοληθούν μαζί του τα media;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης