Δημήτρης Κοργιαλάς: Δυστυχώς χωρίζουμε, εγώ θα έδινα 15 ευκαιρίες στη σχέση μας

Δημήτρης Κοργιαλάς: Δυστυχώς χωρίζουμε, εγώ θα έδινα 15 ευκαιρίες στη σχέση μας

«Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι τώρα κάποιες ημέρες δεν θα ξυπνάω με τα παιδιά μας. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω», είπε ο τραγουδιστής

Korgialas_Psixidoy
Η είδηση ότι ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου κυκλοφορούσε εδώ και λίγες μέρες αλλά επίσημα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ο τραγουδιστής όμως με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός.

«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα το ήθελα εννοείται. Είμαι πολύ της οικογένειας και θα ήθελα να έχω μια αγαπημένη οικογένεια με πολλά κουτσούβελα. Δυστυχώς, στην εποχή μας είναι εύκολο να χωρίσεις, δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε… Υπάρχουν κάποια παιδιά από πίσω, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε, και εγώ ό,τι και αν χρειαστεί η Φωτεινή έχω τρέξει πρώτος από όλους. Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα που είχαν συμβεί κάποιες κόντρες και κάποιες γκρίνιες και από τις δύο πλευρές… Μάλλον αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ θα ήθελα να δώσω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη ευκαιρία στη σχέση μας. Όσο και να το θέλει ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι τώρα κάποιες ημέρες δεν θα ξυπνάω μαζί τους. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω…», είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαιώνει τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης