Master Chef: Είναι σχεδόν τυφλός, μαγείρεψε και πήρε την ποδιά

Master Chef: Είναι σχεδόν τυφλός, μαγείρεψε και πήρε την ποδιά

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση», είπε ο 36χρονος Βασίλης

Master_Chef-Vasilis
Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες είδαμε χθες στις οντισιόν του Master Chef. O 36χρονος Βασίλης, ξεπερνώντας το πρόβλημα όρασης με επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα, πήγε στο ριάλιτι μαγειρικής, έφτιαξε μανιταρόσουπα βελουτέ και έπεισε τους κριτές ότι του αξίζει μια ποδιά.

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα!», εξομολογήθηκε ο παίκτης που περιέγραψε στους κριτές πώς έχασε την όραση του και από τα δύο του μάτια.

Το πρόβλημα στην όρασή του, όπως είπε, δεν το απέκτησε εκ γενετής καθώς το πρώτο του μάτι το έχασε σε ηλικία 12 ετών και το δεύτερο μάτι σε ηλικία 24 ετών.

«Έπεσα στο σχολείο και χτύπησα πάνω στα πόδια της δασκάλας μου. Το τακούνι της μπότας της μου έσπασε τη μύτη και από το χτύπημα επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού και σιγά σιγά χάθηκε η όραση μου, με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο από το ένα μάτι! Το δεύτερο μάτι το έχασα το 2007, έτσι ξαφνικά! Ανακάλυψα ότι έπαθε ατροφία οπτικού νεύρου!» είπε στους κριτές, οι οποίοι άκουσαν την ιστορία του συγκλονισμένοι.

Ο Βασίλης συγκινήθηκε όταν οι κριτές του είπαν ότι περνά στην επόμενη φάση.


MasterChef 4 - Επεισόδιο 3 - Βασίλης - Audition
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης