Master Chef: Ο διαγωνιζόμενος με το χαβανέζικο πουκάμισο και τα γούρικα γυαλιά ηλίου

Master Chef: Ο διαγωνιζόμενος με το χαβανέζικο πουκάμισο και τα γούρικα γυαλιά ηλίου

Πώς αντέδρασαν οι κριτές, τι του είπαν και πώς κατάφερε με δυσκολία να πάρει την ποδιά

Stavros
Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του Star, είδαμε τη δεύτερη μέρα των οντισιόν. Οι υποψήφιοι Master Chef προσπάθησαν να αποδείξουν στους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη ότι αξίζουν την πολυπόθητη ποδιά.

Ο πρώτος που μπήκε να διαγωνιστεί στις οντισιόν της Τρίτης δίχασε τους κριτές για τα κριτήρια που πρέπει να συνυπολογίσουν ώστε να περάσει κάποιος στην επόμενη φάση.

Ο Σταύρος μπήκε στην αίθουσα φορώντας χαβανέζικο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, γεγονός που σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως αυτά είναι το γούρι του. Ωστόσο, οι κριτές του ζήτησαν να τα βγάλει και να συνεχίσει να μαγειρεύει χωρίς αυτά.

«Σε κόμπλαρε ο Σωτήρης ε; Αυτή η ιαπωνική μάστιγα πίσω δεν μαζεύεται με τίποτα» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη συνέχεια, καθώς πλησίαζε τον πάγκο για να δοκιμάσει το πιάτο του Σταύρου.

«Μοιάζεις με έναν τύπο που γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και δείχνει τα μπράτσα του, πώς τον λένε;» είπε στη συνέχεια. Στην απάντηση του παίκτη του MasterChef 4 πως δεν γνωρίζει ποιον εννοεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Σιγά που δεν κατάλαβες ποιον λέω».

«Έχεις έρθει με ένα στιλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ πέρα» ήταν η κριτική του Σωτήρη Κοντιζά, που έδειξε να ενοχλείται πολύ από την συμπεριφορά του παίκτη και την αμφίεση που επέλεξε για την οντισιόν του MasterChef 4. «Αυτό δεν καταλαβαίνω τι πουλάς; […] Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα;» του είπε με αυστηρό ύφος και συνέχισε: «Σταύρο από εμένα έχασε από τη συμπεριφορά, από εμένα είναι όχι».

Κλείσιμο
Ωστόσο, τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που είχε εντελώς διαφορετική άποψη. «Δεν συμφωνώ με το Σωτήρη, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού, αυτό πάμε και κρίνουμε. Δεν ένιωσα ότι μας προσβάλει κάτι» είπε ο κριτής απευθυνόμενος και προς τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν σχολίασε κάτι στις παρατηρήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και έτσι, με δύο «ναι» ο Σταύρος πήρε την ποδιά του MasterChef 4.

MasterChef 4 - Επεισόδιο 2 - Σταύρος - Audition
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης