Πάμελα Άντερσον: Νύφη για... πέμπτη φορά με το «αυθεντικό κακό παιδί του Χόλιγουντ»

Πάμελα Άντερσον: Νύφη για... πέμπτη φορά με το «αυθεντικό κακό παιδί του Χόλιγουντ»

«Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια, αλλά για 35 χρόνια ήθελα μόνο την Πάμελα» είπε ο σύζυγός της και κινηματογραφικός παραγωγός - «Ο Τζον είναι το αυθεντικό κακό παιδί του Χόλιγουντ» δήλωσε η Πάμελα

pamela-anderson
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... πέντε φορές. Για πέμπτη φορά η  Πάμελα Άντερσον ντύθηκε νύφη. Το μυστήριο έγινε κρυφά με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς.

Η 52χρονη πρώην σταρ του Baywatch, είπε το μεγάλο «ναι» στον 74χρονο μεγιστάνα, σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». 

Το ζευγάρι έχει παρελθόν... Οι δυο τους έβγαιναν, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ του εκδότη του Playboy στο Λος Αντζελες.

pamela


«Μπήκα μέσα και είδα αυτόν τον μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Pammy. Ήταν 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι », είπε στον THR τότε ο Πίτερς. Μάλιστα, προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα». Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Πίτερς εκείνη την εποχή.

«Την ήθελα για 35 χρόνια»

Κλείσιμο
«Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια. Θα μπορούσα να είχα διαλέξει, αλλά -για 35 χρόνια- ήθελα μόνο την Πάμελα. Με κάνει τρελό, με την καλή έννοια», είπε στο σάιτ ο παραγωγός των επιτυχιών A Star Is Born, Batman και Flashdance.

«Η Πάμελα δεν έχει δει ποτέ τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμα με πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπει κανείς, αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσο πολύ», δήλωσε στο Hollywood Reporter ο ερωτευμένος Πίτερς.

Ο παραγωγός συμμετείχε στις ταινίες του Μπάτμαν, που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως «Σούπερμαν: Η Επιστροφή», που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

«Ο Τζον είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, σαν οικογένεια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πάμελα. 

I am here .. #love is in the air ❤️

Δημοσιεύτηκε από Pamela Anderson στις Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης