Έφη Ρασσιά: H μητέρα μου με πήγαινε στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» για να μην παραστρατήσω

Έφη Ρασσιά: H μητέρα μου με πήγαινε στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» για να μην παραστρατήσω

«Ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα παραστρατήσω, ότι δεν θα ξεμυαλιστώ, ότι ναι μεν θα το χαίρομαι, αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητα μου και θα μείνω συγκροτημένη», λέει η ηθοποιός που υποδύεται τη Βάλια

Efi_Rassia
Για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» μίλησε η Έφη Ρασσιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τρεις πρώτους κύκλους. Τότε, ήταν εννέα χρονών και ξεχώρισε υποδυόμενη τη «Βάλια». Η Έφη Ρασσιά αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που τότε τη συνόδευε η μητέρα της στα γυρίσματα της σειράς.

Ήσουν το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας να υποδύεται τη μικρή Βάλια Χάσκα, στην τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς»
Τότε ήμουν 9 χρονών και τώρα είμαι 25, είχα το 1/4 της ζωής μου. Τότε ήμουν το κοριτσάκι που πήγαινα με τη μαμά μου στα γυρίσματα της σειράς, μάλιστα στα διαλείμματα έπαιρνα και τα βιβλία μου μαζί, να διαβάζω για το σχολείο.

Η μητέρα σου σε πήγαινε στα γυρίσματα του σίριαλ;
Πράγματι. Η μητέρα μου είναι ο στυλοβάτης, ο βράχος της ζωής μου. Όταν πήρα το ρόλο και ήμουν στα γυρίσματα, η μητέρα μου ήταν από κοντά, γιατί ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα παραστρατήσω, ότι δεν θα ξεμυαλιστώ, ότι ναι μεν θα το χαίρομαι, αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητα μου και θα μείνω συγκροτημένη.

Η μητέρα σου είναι αδελφή του Χάρη Ρώμα.
Είμαι ανιψιά του Χάρη, είναι αδελφός της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει να κάνει με τον χώρο, είναι νομικός, όπως νομική έχω σπουδάσει κι εγώ, αλλά και η αδελφή μου, είναι… οικογενειακή υπόθεση.

Η μητέρα σου δεν αισθανόταν ασφαλής, καθώς θα βρισκόσουν μαζί με τον αδερφό της;
Ότι ήμουν με το θείο μου ένιωθε την ασφάλεια, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα άλλαζα μέσα μου, ότι θα «έχτιζα» ένα σοβαρό χαρακτήρα, ότι δεν θα την «ψώνιζα». Τη σοβαρότητα μου την οφείλω και στη μητέρα μου, της είμαι ευγνώμων για πάρα πολλά.

πηγή: Λοιπόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης