Ελεονώρα Μελέτη: Έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για την οικογένεια

Ελεονώρα Μελέτη: Έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για την οικογένεια

«Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά» έγραψε στο Instagram 

Eleonora_Meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει ο σύζυγος της Θοδωρής Μαροσούλης, και η κόρη τους να τρέφονται όσο πιο υγιεινά γίνεται γι αυτό και αρκετές φορές παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα τους μαγειρεύει η ίδια.

Πρόσφατα, λοιπόν, με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για όλη την οικογένεια, τα οποία βγήκαν πεντανόστιμα. Η ίδια πόζαρε με περηφάνια δείχνοντας μας τα δημιουργήματά της.


«Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά και στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές και θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν και στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!! Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν… Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! … βλέπεις από τη προγιαγιά Μαρίκα μέχρι και τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά!

Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μόυ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη… τώρα πλέον το απολαμβάνω… αυτά! Καλό βράδυ! ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλεύρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.


NONORAM1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης