Deal: Ο παίκτης-«γυπαετός» και η Κρητικιά που έφυγε με 13.000 ευρώ

Deal: Ο παίκτης-«γυπαετός» και η Κρητικιά που έφυγε με 13.000 ευρώ

Ο 32χρονος παίκτης από την Αττική «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες, αφού δε διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον

dealkaterina131a
Το Deal επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας και ο Χρήστος Φερεντίνος είπε τη Δευτέρα την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό. Στο αγαπημένο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έσπασαν καρδιές στο πλατό. Πρώτη παίκτρια της σεζόν ήταν η Κατερίνα Βάζου, ραδιοφωνική παραγωγός από τον νομό Ηρακλείου που κατάφερε να αποχωρίσει με τις 13.000 ευρώ που της προσέφερε ο Τραπεζίτης.


Απ’ ό,τι φάνηκε, έκανε την καλύτερη συμφωνία, αφού πούλησε γι’ αυτό το ποσό το δικό της κουτί που περιείχε τις 5000 ευρώ. Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, ο Δημήτρης Βαζαίος παίρνει το κουτί με το νούμερο 9 και εκπροσωπεί τη Λευκάδα στο σημερινό επεισόδιο του Deal. Ο 32χρονος τοπογράφος από την Αττική, «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες, αφού δε διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.


Αυτοαποκαλείται «γυπαετός», ένας χαρακτηρισμός τον οποίο ο Χρήστος Φερεντίνος φυσικά και δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Θα καταφέρει να γοητεύσει με τα προσόντα του και τον Τραπεζίτη ή θα προτιμούσε να έχει απέναντί του μια γυναίκα; Σήμερα στις 17.50, Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, στον Alpha.


Δείτε το trailer: 

Αντιμέτωπος με τον Τραπεζίτη έρχεται ο Δημήτρης, γνωστός και ως... «γυπαετός». Θα μάθεις γιατί τον φωνάζει έτσι ο Χρήστος Φερεντίνος στο αυριανό επεισόδιο του #dealgr στις 17:50. #alphatv

Δημοσιεύτηκε από Alpha TV στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης