Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κλέβει το μωρό που θα γεννήσει η αδερφή της Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κλέβει το μωρό που θα γεννήσει η αδερφή της Δρόσω

Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Stamirenes1
Οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές, δραματικές και γεμάτες από σημαντικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Δρόσω θα μείνει έγκυος και η αδερφή της, Ασημίνα θα της… κλέψει το μωρό. Η Δρόσω και ο Νικηφόρος θα ερωτευτούν στ’ αλήθεια και παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν ότι θα τα αφήσουν όλα πίσω τους και θα ξεχάσουν ό,τι συνέβη μεταξύ τους, τα συναισθήματά τους αποδεικνύονται πολύ πιο ισχυρά από τις τύψεις που νιώθουν απέναντι στην Ασημίνα. Όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να πλησιάσει ερωτικά τον άντρα της, τόσο εκείνος την αποφεύγει και η ψυχολογική της κατάσταση σε συνδυασμό με τον πόλεμο που δέχεται από τους Σεβαστούς τη ρίχνουν ακόμα περισσότερο στον Καιάδα που ζει. Όμως δεν τολμάει να μιλήσει σε κανέναν!

Από την άλλη και η Δρόσω συνεχίζει να κάνει την επανάστασή της προκαλώντας την οργή της Ελένης που δεν ξέρει πού θα βγει όλο αυτό! Κι ενώ ο καιρός προχωράει, ένα πρωί η Δρόσω θα χάσει τις αισθήσεις της και θα λιποθυμήσει. Η Ελένη τρομάζει και τρέχει κοντά της, ενώ φωνάζει τη κυρά Ρίζω για να την εξετάσει. Το σοκ είναι τεράστιο όταν ανακοινώνει πως η μικρή περιμένει παιδί! Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και θεωρεί πως η κυρά Ρίζω έχει κάνει κάποιο λάθος. «Ελένη μου, δεν κάνω ποτέ λάθος σ’ αυτά! Καλύτερα να μιλήσεις με τη Δρόσω», της λέει και παράλληλα της υπόσχεται πως δεν θα πει το παραμικρό σε κανέναν!

Η Ελένη απαιτεί από τη Δρόσω εξηγήσεις και εκεί σκάει η δεύτερη βόμβα από το στόμα της μικρής Σταμίρη που αποκαλύπτει τον κρυφό δεσμό της με τον Νικηφόρο. Η Ελένη γίνεται έξαλλη και τη χαστουκίζει: «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Με τον άντρα της αδελφής σου; Πώς τόλμησες;», ουρλιάζει. Η Ασημίνα μαθαίνει συγκλονισμένη κι εκείνη τα νέα! «Πώς μου το έκανες αυτό, Δρόσω; Μου λες πώς μπόρεσες; Με τον Νικηφόρο; Τον άντρα μου; Με πρόδωσες, Δρόσω, και δεν θα σου το συγχωρέσω ποτέ αυτό», της ξεκαθαρίζει και στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη και με τον Νικηφόρο, ο οποίος σοκάρεται που η Ασημίνα έμαθε για τη σχέση του με τη Δρόσω, αλλά και με την εγκυμοσύνη της αδελφής της: «Ασημίνα, δεν έχω τι να σου πω», της λέει και εκείνη θυμώνει: «Να μου πεις τι, Νικηφόρε; Πως όλα ήταν ένα ψέμα, που σε πίστεψα, ενώ είσαι ίδιος με όλους τους άλλους; Τι να μου πεις; Σε σιχαίνομαι κι εσένα κι αυτή». Όσο για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα υπάρξει και άλλος άντρας στο πλευρό της Δρόσως μετά τον έρωτα με τον Νικηφόρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης