Η «Δέσπω» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τη σκηνή που τη συγκίνησε περισσότερο

Η «Δέσπω» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τη σκηνή που τη συγκίνησε περισσότερο

Η Αλίκη Αλεξανδράκη εξήγησε και για ποιο λόγο δεν έκανε οικογένεια

5720_ALIKI_ALEKSANDRAKI_19042012
Η Αλίκη Αλεξανδράκη υποδύεται στη σειρά Άγριες Μέλισσες τη «Δέσπω Προύσαλη», μητέρα του ενωμοτάρχη. Η ηθοποιός παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησε για την καριέρα της και τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ήταν και η αντίδραση της όταν της είπαν σε παράσταση ότι ο ρόλος της θα έχει γυμνό, αλλά και η εξομολόγηση της για την πιο συγκινητική στιγμή της Δέσπως στις «Άγριες Μέλισσες».

«Όταν με πήρε ο σκηνοθέτης της παράστασης και μου είπε: "Ξέρεις, η παράσταση θα έχει και γυμνό", του είπα: "Ε, και;". Αφού μετά ο Καραθάνος το χρησιμοποιούσε και έλεγε: "Βρε δεν ντρέπεστε; Πήρα την Αλεξανδράκη και της είπα θα έχει γυμνό και είπε ναι και εσείς λέτε θα δούμε"; Δεν με ένοιαζε καθόλου και είναι και φορές που αισθανόμουν και πάρα πολύ ωραία», ανέφερε η ηθοποιός.


«Δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό των σεναριογράφων για τη Δέσπω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που συνεννοούνται με τους σεναριογράφους για τους ρόλους. Θέλω να έχω έκπληξη! Δεν το γράφω εγώ το σενάριο. Ήταν μια σκηνή της Δέσπως που για εμένα ήταν τραγική. Δεν ήταν κωμική που άκουσα να λένε. Όταν ήθελε να πάει να χορέψει. Εκεί κατάλαβα την ανάγκη της Δέσπως να ζήσει, να υπάρξει. Απλώς είναι μια γυναίκα που δεν κλαίγεται», ανέφερε η Αλίκη Αλεξανδράκη για το ρόλο της.

Η ίδια είναι 71 ετών και είναι στο θέατρο 50 χρόνια. Δεν δημιούργησε οικογένεια. Είχε δυο υπέροχους γονείς που αγαπούσε πολύ και την στήριξαν στις αποφάσεις που πήρε στη ζωή της. Όπως λέει, αν δεν μπορούσε να δημιουργήσει μια τόσο ωραία οικογένεια σαν κι αυτή που είχε, τι λόγο να είχε να φορτωθεί περισσότερες ευθύνες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης