Βίντεο: Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για τον χαμό της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου

Βίντεο: Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για τον χαμό της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου

«Ηταν πολύ κοντά μου όσες φορές είχαμε συναντηθεί και τηλεοπτικά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εγώ την αγαπώ, την αγαπούσα» είπε η Φαίη Σκορδά 

skorda
Η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου άφησε χθες Τετάρτη την τελευταία της πνοή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Ο θάνατος της βύθισε σε θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό που πολλοί είχαν συνεργαστεί μαζί του. Η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρω1νό δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για το χαμό της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου την οποία αγαπούσε πολύ ως άνθρωπο.



«Χθες ήταν δύσκολο το απόγευμα γιατί μόλις μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή μια πολύ αγαπημένη δημοσιογράφος στεναχωρηθήκαμε όλοι. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου. Δεν θέλω να αναφερθώ στην πορεία της και στα κείμενα της και στο ήθος της ως δημοσιογράφος. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα. Την αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή από το Alter ήταν πολύ κοντά μου όσες φορές είχαμε συναντηθεί και τηλεοπτικά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εγώ την αγαπώ, την αγαπούσα, γιατί όσες φορές μου έχει μιλήσει για τη ζωή της, γι’ αυτό δεν μένω στο δημοσιογράφος, για τις προσωπικές της επιλογές και τον άνθρωπο που είχε επιλέξει, την ιστορία της και τον μεγάλο της έρωτα, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Τα Χριστούγεννα της είχα στείλει μήνυμα και μου απάντησε μετά από λίγες ημέρες και ήταν καλά, δεν θα έλεγε και κάτι βέβαια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δείτε το βίντεο: 


faysbook.gr Η συγκίνηση της Φαίης για την απώλεια της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης