Στάθης Αγγελόπουλος: Ακόμα δέχομαι bullying για την καταγωγή μου

Στάθης Αγγελόπουλος: Ακόμα δέχομαι bullying για την καταγωγή μου

«Στην οικογένεια είμαστε περήφανοι για τη φυλή και την καταγωγή του μπαμπά μου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Οι άλλοι», είπε ο τραγουδιστής

Stathis_Aggelopoulos
Έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Αφορμή για αυτήν, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ήρθαν τα Χριστούγεννα» που αφιερώνει στην κορούλα του, Ευθυμία – Άννα.
»Έχω δύο παιδιά. Ο γιος μου, ο Μανώλης είναι 22 χρονών, σπουδάζει στην Αμερική και ασχολείται με ηχοληψία και παραγωγή» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο γιος του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου.

«Στο παρελθόν δεν είχα πάντα τις καλύτερες σχέσεις με τις πρώην γυναίκες μου» παραδέχθηκε, ακόμα, ο Στάθης Αγγελόπουλος. «Όπως και με τη μαμά του γιου μου αλλά, περνώντας τα χρόνια, φεύγει ο θυμός και όλα αλλάζουν», πρόσθεσε με χαμόγελο ο τραγουδιστής.

Όταν ο δημοσιογράφος του Alpha ρώτησε τον τραγουδιστή εάν δεχόταν bullying στο σχολείο λόγω της καταγωγής του πατέρα του, ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε με ειλικρίνεια: «Μέχρι και τώρα δέχομαι bullying που ο πατέρας μου ήταν τσιγγάνος. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Στην οικογένεια είμαστε περήφανοι για τη φυλή και την καταγωγή του μπαμπά μου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Οι άλλοι».

«Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος, ασχολούμαι με τη δουλειά μου στο τραγούδι πάρα πολύ και με τα παιδιά μου», ανέφερε, επίσης, ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Κλείσιμο
Στάθης Αγγελόπουλος: "Μέχρι και τώρα δέχομαι bullying που ο πατέρας μου ήταν τσιγγάνος"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης