Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: «Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά»

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: «Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά»

«Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα λίγο» αποκαλύπτει η Σοφία Μαριόλα 

tzortzoglou-mariola-31-5-2019
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα γιορτάζουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι. «Νομίζω ότι η Σοφία είναι παραχώρηση Θεού με την έννοια ότι είχα προσευχηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου να βρω επιτέλους γαλήνη στη συναισθηματική μου ζωή. Ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου έλειπε το έτερον ήμισυ», εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πρω1νό του ANT1.


«Είμαι με το σωστό άνθρωπο, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος. Ξαφνικά όλα αποκτούν ένα φως και γίνονται Παράδεισος», προσθέτει ο ηθοποιός κάνοντας τη Σοφία του να χαμογελά και να απαντά: «Αυτά μου τα λέει κάθε μέρα. Ξυπνάμε το πρωί με τον καφέ και ακούω όμορφα λόγια. Κάποια βράδια πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε πώς γνωριστήκαμε, τι μας έδεσε και είναι απίστευτο να νιώθεις τόση ευλογία για τον έρωτά σου».


«Καμιά φορά σκέφτομαι αν αξίζω αυτό το πράγμα που ζω. Δεν απαιτούσα τίποτα από τη ζωή, έλεγα απλά να είμαι υγιής και δημιουργικός. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά», εκμυστηρεύτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε πως εκείνη ήθελε να το καθυστερήσει λίγο: «Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα λίγο».


faysbook.gr Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης