Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από τα 27 της χρόνια και η εξομολόγηση

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από τα 27 της χρόνια και η εξομολόγηση

«Πού να δεις πώς θα νιώσεις αν έχεις μπροστά σου φωτογραφία που είσαι ακόμα παιδάκι» έγραψε η παρουσιάστρια 

eleonwra
H Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον χρόνο που φεύγει σαν νερό και τη νεότητα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτηση της:

«Ο καλύτερος απολογισμός που μπορεί να κάνει κάποιος είναι κοιτώντας μια παλιά φωτογραφία του κ από μέσα του να ξεκινήσει σκέψεις αρχίζοντας κάπως έτσι: «που να ξέρες τότε ότι τόσα χρόνια μετά θα…» κάπως έτσι θα δεις ποια είσαι μέσα από το ποια ήσουν. Τι ήθελες, τι κατέκτησες απ’ όσα ήθελες, τι φοβάσαι ακόμα και ποιους φόβους νίκησες, ποσό διεκδίκησες και ποσό υποχώρησες… και θα δεις πως τελικά ο άνθρωπος στη βάση του δεν αλλάζει.

Απλά εξελίσσεται και ωριμάζει και μαζί με αυτόν ωριμάζουν και όσα φέρει μέσα του. Αυτό σου δίνει την αίσθηση της αλλαγής. Αλλά ο,τι βαθύ έχεις μέσα σου να ξέρεις δεν εξαφανίζεται ποτέ τελείως. Απλά σιγά σιγά γνωρίζεστε με αυτό κ του επιτρέπεις να εμφανίζεται ή όχι, μπροστά σου, πέρα από μέσα σου.

Εδώ είμαι 27 ετών, στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό, στη πρώτη πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα κάνω «πρωινό καφέ». Με δικά μου ρούχα κ όχι από στυλίστα, με δικά μου μαλλιά κ make up, όχι από επαγγελματία. 27 χρόνων φίλε μου… και σήμερα είμαι 41! κ που να δεις πως θα νιώσεις αν έχεις μπροστά σου φωτογραφία που είσαι ακόμα παιδάκι… δοκίμασε το…».


Δείτε τη φωτογραφία της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο καλύτερος απολογισμός που μπορεί να κάνει κάποιος είναι κοιτώντας μια παλιά φωτογραφία του κ απο μέσα του να ξεκινήσει σκέψεις αρχίζοντας κάπως έτσι : « που να ξέρες τότε ότι τόσα χρόνια μετά θα...» κάπως έτσι θα δεις ποια είσαι μέσα από το ποια ήσουν. Τι ήθελες, τι κατέκτησες απ όσα ήθελες, τι φοβάσαι ακόμα κ ποιους φόβους νίκησες, ποσό διεκδίκησες κ ποσό υποχώρησες... κ θα δεις πως τελικά ο άνθρωπος στη βάση του δεν αλλάζει. Απλά εξελίσσεται κ ωριμάζει κ μαζί με αυτόν ωριμάζουν κ όσα φέρει μέσα του. Αυτό σου δίνει την αίσθηση της αλλαγής. Αλλά ο,τι βαθύ έχεις μέσα σου να ξέρεις δεν εξαφανίζεται ποτέ τελείως. Απλά σιγά σιγά Γνωρίζεστε με αυτό κ του επιτρέπεις Να εμφανίζεται ή όχι, μπροστά σου, πέρα από μέσα σου. Εδώ είμαι 27 ετών, στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό, στη πρώτη πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα κάνω «πρωινό καφέ». Με δικά μου ρούχα κ όχι από στυλιστα, με δικα μου μαλλιά κ make up, όχι από επαγγελματία. 27 χρόνων φίλε μου... και σήμερα είμαι 41! κ που να δεις πως θα νιώσεις αν έχεις μπροστά σου φωτογραφία που είσαι ακόμα παιδάκι... δοκίμασε το... #tb #tbt❤️ #memories #past #blastfromthepast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης