Έλλη Στάη: Η παρέμβαση στην εκπομπή του Μουτσινά και η αποκάλυψη που τον άφησε άφωνο

Fullscreen-capture-06122019-162740

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο  

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Νίκου Μουτσινά αρκετοί επώνυμοι φίλοι του παρουσιαστή και ηθοποιού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θέλησαν να κάνουν ξεχωριστή για εκείνον τη σημερινή ημέρα. Μία από αυτούς ήταν και η Έλλη Στάη η οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή για να του ευχηθεί αλλά και να του αποκαλύψει κάτι που ούτε και ο ίδιος περίμενε!

Μάλιστα, τον άφησε με το στόμα ανοικτό όταν του περιέγραψε τι της είπε μία νεαρή κοπέλα που την αναγνώρισε σε εστιατόριο όπου βρισκόταν και έτρωγε με την παρέα της. Μόνο που δεν την αναγνώρισε ως Έλλη Στάη αλλά ως... αρραβωνιαστικιά του Νίκου Μουτσινά.


Όπως θα θυμάστε, σε προηγούμενες τηλεοπτικές τους συναντήσεις, κυρίως πέρυσι, οι δυο τους είχαν αναπτύξει μία πολύ όμορφη σχέση και φυσικά σατίριζαν ο ένας τον άλλον. Έτσι, από τότε, η Έλλη Στάη ήταν η... αρραβωνιαστικιά του παρουσιαστή. Όσο για τη στιχομυθία τους κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασης στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι, ήταν απολαυστική. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε Επίσης

koklr

Έχουμε συνηθίσει τον Mr Traveler να μας ξεναγεί μέσα από την insider ματιά του σε μαγικά μέρη: από τις πιο δημοφιλείς μητροπόλεις, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη μας. Μαζί του αγαπημένοι Έλληνες που ανακαλύπτουν με τη σειρά τους μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ξανά και ανοίγονται στον Νίκο, λέγοντας ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή τους που σπάνια συζητούν δημοσίως, κάνοντας απρόσμενες αποκαλύψεις