Ο Λευτέρης Χαρίτος για τις «Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που τον έκανε να κλάψει και η αποκάλυψη για τη Δανδουλάκη

Ο Λευτέρης Χαρίτος για τις «Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που τον έκανε να κλάψει και η αποκάλυψη για τη Δανδουλάκη

Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης

xaritos
Το Πρωινό του ANT1 βρέθηκε στο «χωριό» όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και συνάντησε τον Λευτέρη Χαρίτο.


Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Μίλησε για την σκηνή που τον έκανε να κλάψει στο μοντάζ, αλλά και για τους πρωταγωνιστές τονίζοντας πως η Κάτια Δανδουλάκη δεν πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο της.


«Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι… Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ. Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό. Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”;».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


faysbook.gr Λευτέρης Χαρίτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης