X- FACTOR: Oι coaches ανεβαίνουν στην σκηνή μαζί με τους παίκτες τους

X- FACTOR: Oι coaches ανεβαίνουν στην σκηνή μαζί με τους παίκτες τους

Η Δέσποινα Βανδή απόψε θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής, η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις

4_judges_Xfactor
Στο 7ο Live oι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τους μέντορές τους, όχι για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα-πρόκληση.


Ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο θα βρεθεί επί σκηνής με τους δύο παίκτες του, αλλά θα υποδεχθεί και τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… Melisses και να «ταρακουνήσουν» τη σκηνή του X Factor.


Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους έχουν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια για το διαγωνιστικό μέρος, με τα οποία θα διεκδικήσουν να πάρουν «πρόκριση» για το Live της ερχόμενης εβδομάδας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ο ανταγωνισμός κάθε εβδομάδα μεγαλώνει.


Ποιος θα καταφέρει να πείσει πως «το έχει» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος θα αποχωρήσει; Οι 7 διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για τα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους.

DESPINA_VANDI__
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης