Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση

Βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά 

karidi-4
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και  για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα με το θεατρικό έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος», αναφέροντας ότι είναι ικανοποιημένη με αυτό που έχει φτιάξει και παρουσιάζει στο κοινό.


Η ηθοποιός  ρωτήθηκε για το Celebrity Game Night, το οποίο παρουσίαζε για τρεις σεζόν. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα το ξαναέκανε κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια. «Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολύ ωραίο το concept. Ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά αφέθηκα! Όταν αφήνεσαι και κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, χωρίς να προσπαθείς να μιμηθείς κάτι άλλο και δεν έχεις στο νου σου ότι λογοδοτείς κάπου, και το κάνεις με τον εαυτό σου, τότε συνήθως πετυχαίνει. Έχω την αίσθηση ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το Celebrity Game night. Ίσως να πρέπει και να ξεκουραστεί λίγο (ως πρόγραμμα). Όλα τα πράγματα έχουν κύκλο και νομίζω ότι οι τρεις σεζόν είναι αρκετές. Φοβάμαι να τραβάς κάτι πολύ!».


Αυτήν την σεζόν, η ηθοποιός δεν παρουσιάζει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα και αποκάλυψε τον λόγο. «Θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση, και είχα προτάσεις, όμως φέτος δεν μπορούσα να κάνω, λόγω του θεάτρου. Αφιερώθηκα εκεί και είπα ότι δεν μπορώ να κάνω γυρίσματα, γιατί θα είμαι 100% στο θέατρο. Δεν θέλω να κάνω ντε και καλά οτιδήποτε στην τηλεόραση».



Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης