Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της Μυρσίνης

Η πρωταγωνίστρια έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη σεναριογράφο της σειράς

didaskalou-0
Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις Άγριες Μέλισσες και για τα εγγόνια της. Μιλώντας για τον ρόλο της στο επιτυχημένο σίριαλ, τόνισε: «Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Ήταν ακόμα μια υπέροχη συγκυρία γιατί όταν είδα το σενάριο είπα "να, πραγματικά ένα καλό σενάριο"… Δεν μπορείς να κάνεις σενάρια που υποτιμούν τη νοημοσύνη του κοινού. Ζούμε μία άνοιξη της τηλεόρασης πάλι, μπαίνουμε σε έναν καινούριο κύκλο. Με πήρε ο Λευτέρης Χαρίτος τηλέφωνο μία μέρα, δεν τον ήξερα από πριν, μιλούσαμε τρεις ώρες και μου έφερε τα πρώτα σενάρια και είπα: εδώ είμαστε, ναι», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.


Η πρωταγωνίστρια έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη σεναριογράφο της σειράς, τη Μελίνα Τσαμπάνη. «Το βλέπω πάντα. Είναι ένα σίριαλ το οποίο πρέπει να σου πω ότι τα σενάρια τα διαβάζω με την ορμή όχι αυτού που παίζει μέσα, αλλά με του αναγνώστη που το απολαμβάνει. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μελίνα Τσαμπάνη, που έχει κάνει αυτό το υπέροχο σενάριο, που μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε αυτό το πολύ έξυπνο σενάριο», είπε.


Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μιας και έχει τρία παιδιά, δύο κόρες και τον γιο της που ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός είναι και γιαγιά καθώς η μεγάλη της κόρη η οποία ζει στην Ολλανδία έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδάκια.

Μιλώντας για την απόφασή της να κάνει σε μικρή ηλικία οικογένεια, η ίδια είπε: «Όταν είσαι 22 χρονών και σπουδάζεις, δεν αποφασίζεις εύκολα να κάνεις μωρό». Όταν ρωτήθηκε αν είχε ενοχές όταν αναγκαζόταν λόγω δουλειάς να αφήσει τα παιδιά στο σπίτι, η ίδια τόνισε: «Οι ενοχές είναι άχρηστο συναίσθημα. Δεν βοηθάει κανέναν. Δεν είχα ενοχές και στα παιδιά μου είπα ότι "δεν θα ακούσετε ποτέ τη λέξη θυσία από εμένα. Επέλεξα να κάνω μία δουλειά και να είμαι μακριά σας. Επέλεξα να αφήσω μία δουλειά και να είμαι στο σπίτι"».


Δείτε παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της:

Κατερίνα Διδασκάλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης