Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Το μήνυμα του στα social media

Ντανος

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς» έγραψε ο Ντάνος 

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έχασε τη θεία του Τζούλη, την αδελφή του πατέρα του που της είχε μεγάλη αδυναμία.


«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…”Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο”. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.


Δείτε την ανάρτησή του:


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τζαρτζανίδης

Κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας, κόλαφος στο συντακτικό και στη γραμματική από ... φερέλπιδες συγγραφείς!Παρομοίας αισθητικής με πρόσφατη φράση βουλευτού Θεσ/νίκης του ΣΥΡΙΖΑ,περί ...<<αρτιμελούς επιτροπής>>.

«Τούβλα» και «σφαίρες»

« ήμουν εκστατικά ευτυχής»....!!! « δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι» .....!!! « ενίοτε η σχέση αυτή μεταφέρονταν σε άλλο τόπο» ....!!! Σε μια παράγραφο 3 τούβλα .... Πόσοι αγόρασαν την περίφημη διατριβή να «ξεστραβωθούν» ;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης