Η Όλγα του GNTM αποκαλύπτει: «Η Κάτια είναι η αρχηγός των FF»

Η Όλγα του GNTM αποκαλύπτει: «Η Κάτια είναι η αρχηγός των FF»

Όσα είπε σε συνέντευξή της 

ΟΛΓΑ-ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Στο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε τη Δευτέρα, η Όλγα Καλογήρου δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφηση αποχώρησης και οι κριτές της έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων. Φυσικά, ρωτήθηκε και για την πεντάδα του GNTM με το όνομα FF και τόνισε πως η ίδια θεωρεί ότι η Κάτια είναι ο αρχηγός τους!



«Η Κάτια είναι η αρχηγός των FF. Μπορεί να βγαίνει στον κόσμο πιο κακιά η Μαρτίνα αλλά για μένα είναι η Κάτια. Η Μαρτίνα όπως έχει πει και η ίδια, όντως μίλαγε περισσότερο για μας. Η Κάτια ποτέ. Απλά η Μαρτίνα τα βλέπει όλα αρνητικά. Η Ασημίνα δεν ήταν ευθύς. Αυτά που έλεγε πίσω από τις κάμερες δεν τα έχει πει ποτέ μπροστά μας. Ενώ η Μαρτίνα ήταν πάντα ευθύς. Το αναγνωρίζω. Η Κάτια ήταν πολύ έντονη προς την Ελευθερία.

Η Μαρίνα είχε δίκιο. Η πεντάδα θέλει να φέρει κοντά της κάποια κορίτσια για να μη φαίνονται τόσο κακές. Προσέγγισαν την Κωνσταντίνα που δεν ήταν κοντά μας και το έβλεπαν και αυτές. Η Κωνσταντίνα είχε εμμονή με τη στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


faysbook.gr Όλγα Καλογήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης