Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Αντελίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Αντελίνα

Δείτε τη φωτογραφία από το γήπεδο

xaris-varthakouris-antelina
Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα είναι το ζευγάρι που αγαπήθηκε από τα social media και έγινε viral για τη φετινή σεζόν. Οι δυο τους έχουν λάβει μέρος στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star Channel «Globetrotters» και σε κάθε επεισόδιο γίνονται θέμα συζήτησης, με αφορμή τους ομηρικούς καβγάδες τους και τις ζήλιες τους.


Ο Χάρης το πρωί της Παρασκευή αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη, που αφορά τη σχέση του με την Αντελίνα. Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από το γήπεδο μαζί με τη σύζυγό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.


«Θα σας πω μια ιστορία... Στο πρώτο μήνυμα που έστειλα ποτέ στη γυναίκα μου, (στο κινητό της, κανονικό μήνυμα, όχι στο facebook, όπου εκεί ανταλλάξαμε τα τηλέφωνα μας) την πέτυχα στο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ, ενώ έβλεπε ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και δεν πήγαμε ποτέ παρέα στο γήπεδο διότι πάντα επέλεγα να πηγαίνω με φίλους.

Εχθες λοιπόν, για πρώτη φορά στα 10 χρόνια, πήγαμε επιτέλους οι δυο μας ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ... ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...και όπως μπορείτε να δείτε, ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! Ακούγαμε κανονικά τις οδηγίες του προπονητή! Κι από τη στιγμή που κερδίσαμε, δεν βλέπω το λόγο να μη συνεχίσουμε να πηγαίνουμε παρέα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα σας πω μια ιστορία... Στο πρώτο μήνυμα που έστειλα ποτέ στη γυναίκα μου, (στο κινητό της, κανονικό μήνυμα, όχι στο facebook, όπου εκεί ανταλλάξαμε τα τηλέφωνα μας) την πέτυχα στο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ, ενώ έβλεπε ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και δεν πήγαμε ποτέ παρέα στο γήπεδο διότι πάντα επέλεγα να πηγαίνω με φίλους. Εχθες λοιπόν, για πρώτη φορά στα 10 χρόνια, πήγαμε επιτέλους οι δυο μας ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ... ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...και όπως μπορείτε να δείτε, ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! Ακούγαμε κανονικά τις οδηγίες του προπονητή!! Κι από τη στιγμή που κερδίσαμε, δεν βλέπω το λόγο να μη συνεχίσουμε να πηγαίνουμε παρέα 😉😜☘️☘️☘️☘️ . . #varthakouris #adelinavarthakouri #paobc #basketball #bestteam #eksasteros #globetrottersgr #couplegoals #kma #☘️ #panathinaikos #panatha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης