GNTM: Τα άκουσε η Ελευθερία από τους κριτές

GNTM: Τα άκουσε η Ελευθερία από τους κριτές

Έξαλλοι μαζί της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά

Εleftheria_Κarnava
Με την Ελευθερία Καρναβά τα έβαλαν χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά και ο λόγος ήταν η στάση που κρατάει μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, πρώτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπευσε να της πει πως δεν χρειάζεται να έχει τόσο άγχος και να είναι συνεχώς φοβισμένη: «Είσαι λίγο στον κόσμο σου. Πράγμα που δεν είναι κακό γενικώς, περνάς ωραία. Στη δουλειά όμως δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι έτσι. Στη φωτογραφία έχουμε χάσει όλη την πληροφορία, για να μη σχολιάσω το χέρι εδώ. Ήσουν μέτρια έως κακή! Ας στεναχωρηθεί και μια φορά και να το ξεπεράσει αυτό το στάδιο, φτάνει».

Η Βίκυ Καγιά ξέσπασε κατά της παίκτριας και της τόνισε πως πρέπει να σταματήσει να αντιδράει με αυτόν τον τρόπο: «Έχει δίκιο η Ηλιάνα. Δεν είναι στάση αυτή να έρχεσαι στην κριτική επιτροπή. Να έχεις κάνει τόσες πολλές δοκιμασίες, να είσαι μαζί μας τόσο καιρό και να έρχεσαι πάντα “φοβισμένη και δεν ξέρω και τι έκανα”, δεν γίνεται άλλο αυτό Ελευθερία, κουραστήκαμε. Ή θα είσαι αυτό που είσαι, ένα τοπ μόντελ που έχεις έρθει εδώ για να εξελιχθείς και να κερδίσεις, ή δεν ξέρω τι κάνεις εδώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

GNTM: Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά κατά της Ελευθερίας - «Δεν είναι στάση αυτή, κουραστήκαμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης