Ο Βασίλης Ζούλιας γιορτάζει το δικό του «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις

Ο Βασίλης Ζούλιας γιορτάζει το δικό του «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις

Έδωσε αγώνα για να απεξαρτηθεί

zoulias_gala2
Ο Βασίλης Ζούλιας με αφορμή τη σημερινή επέτειο στέλνει το δικό του προσωπικό μήνυμα κατά των ναρκωτικών. Στον λογαριασμό του στο instagram, ο Βασίλης Ζούλιας πόσταρε την ημερομηνία «28-10-2019» και από κάτω έγραψε «Το Δικό μου ΟΧΙ» και είναι η ημερομηνία που ο ίδιος ο designer κατάφερε να πει το τελικό «ΟΧΙ» και έπαψε να κάνει χρήση.


Στη λεζάντα του προσέθεσε το hashtag #justsaynotodrugs, η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Απλά πες όχι στα ναρκωτικά». Ο Βασίλης Ζούλιας στις συνεντεύξεις του μιλάει πάντα ανοιχτά για όλα όσα τον έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και για τον αγώνα του κατά των εξαρτήσεων. «Ο μοναδικός λόγος για το outing σχετικά με τις ουσίες είναι για όποιον εκεί έξω ακόμη βασανίζεται από αυτή την τελευταία... επιβεβαιωμένη ως ασθένεια....τον εθισμό. 


Σαν σήμερα 24 χρόνια πριν στην μεγάλη γιορτή του ΟΧΙ είπα και εγώ το δικό μου βροντερό ΟΧΙ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ... ζητώντας επιτέλους βοήθεια. Ο δεύτερος εθισμός μου είναι η Μόδα στην οποία θα λέω πάντα «Ναι», είχε γράψει πέρυσι στα social media του.


Δείτε τη φετινή του ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#justsaynotodrugs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης