Η Λάουρα Νάργες έκανε ακόμα δύο νέα τατουάζ

Η Λάουρα Νάργες έκανε ακόμα δύο νέα τατουάζ

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Laura_Narges
Λάτρης των τατουάζ είναι η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε άλλα δύο στη... συλλογή της. Η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram τις φωτογραφίες από τη στιγμή που έκανε τα τατουάζ της και τις σχολίασε γράφοντας;

«Tattoo No. 3 & No. 4: Done! Το ήξερα ότι δεν θα σταματήσω και δεν θα μείνω ούτε στο πρώτο μου ούτε στο δεύτερο τατουάζ, αλλά με τα παιδιά του @saketattoocrew φροντίζουμε και κάνουμε πολύ προσεκτικές κινήσεις. Νιώθουν και με βλέπουν τι θέλω και τι χρειάζομαι και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. @sakestc Ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε για άλλη μία φορά ? @china_saketattoocrew τι αστέρι είσαι εσύ αγόρι μου, έχω εκπλαγεί μεταξύ άλλων με την γαϊδουρίσια υπομονή σου (σε ευχαριστώ που με αντέχεις ?￰゚リワ). Btw, δεν πόνεσα καθόλου! 2ο btw, θέλει τώρα τρομερή προσοχή με την Σίσσυ στο σπίτι: μία λάθος κίνηση με την γατούλα μου προκαλέσει μόλυνση», έγραψε στην ανάρτησή της.
Πάντως η ίδια δεν μας έδειξε τα σχέδια που επίλεξε αλλά αποκάλυψε πως θα τα προσέχει πολύ καθώς στο σπίτι της έχει γατάκι και είναι επικίνδυνο να έρθει σε επαφή η γάτα της με το νέο της τατουάζ.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης