The Voice: Η μαμά ήθελε Ρουβά, η κόρη διάλεξε Παπαρίζου

The Voice: Η μαμά ήθελε Ρουβά, η κόρη διάλεξε Παπαρίζου

Δείτε βίντεο – Όλα όσα συνέβησαν στο πλατό

Elena_Sakis
Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια... Να μην συμφωνεί μαμά και κόρη. Κάτι ανάλογο συνέβη στο πλατό του Voice όταν η Κωνσταντίνα διάλεξε την ομάδα της Παπαρίζου ενώ η μαμά της ήθελε να διελέξει τον Σάκη. Η αντίδρασή της επική η οποία χαριτολογώντας φυσικά είπε: «Θα την σκοτώσω αν δεν διαλέξει τον Ρουβά».

«Αγαπώ πάρα πολύ την Έλενα, είναι μια θεά, μια γαζέλα, αλλά ρε παιδιά είμαι με τον Σάκη… Δηλαδή, δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε η εκρηκτική μαμά και άρχισε τον χορό πλάι στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

«Σας αγαπώ και εγώ πολύ, αλλά στεναχωρήθηκα που η Κωνσταντίνα διάλεξε την Έλενα. Πιστεύω πως θα μπορούσατε να έχετε κάνει λίγο καλύτερη δουλειά στο σπίτι. Σας στέλνω την αγάπη μου» απάντησε από το στούντιο ο Σάκης Ρουβάς για να πάει, δευτερόλεπτα αργότερα, στο backstage room και να συναντήσει τη μεγάλη του φαν!

Το σοκ της μαμάς, όπως ήταν επόμενο, ήταν μεγάλο και το «Σάκηηηη» αναπόφευκτο! Μια μεγάλη αγκαλιά ακολούθησε, «αχ δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε η μαμά της νεαρής Κωνσταντίνας. «Το έχω πάρει πολύ βαριά, να ξέρεις. Έγινε μεγάλο μάθημα στο σπίτι. Προσπάθησα. Είπα πολλά, πάρα πολλά. Τώρα δεν ξέρω πού θα πάει να μείνει» ανέφερε με χιούμορ η μητέρα της διαγωνιζόμενης στο The Voice.
«Να πω κάτι πολύ σημαντικό που δεν ξέρει ο Σάκης. Όταν η Κωνσταντίνα πήγαινε πρώτη γυμνασίου, μου είπε «μαμά, θέλω, όταν θα βγάλω 19 απολυτήριο, να μου κάνεις μια χάρη. Να με πας να δω τον Ρουβά». Την πήρα και την πήγα. Εκεί, πρώτο τραπέζι» πρόσθεσε.

«Για αυτό δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στα 16» ανέφερε η μητέρα της μικρής διαγωνιζόμενης του The Voice.


Κλείσιμο
The Voice: Η καλλονή μαμά που "τρέλανε" τον Σάκη Ρουβά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης