Κώστας Μαρτάκης: Οι γυναίκες με τα παραπάνω κιλά και το Netflix

Κώστας Μαρτάκης: Οι γυναίκες με τα παραπάνω κιλά και το Netflix

«Έχω ψιλοκουραστεί με όλα αυτά στη σόουμπιζ, που οι άνθρωποι είμαστε έτσι», λέει ο τραγουδιστής αναφερόμενος στις σχέσεις που έχει κάνει

Kostas_Martakis
Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως έχει ερωτευτεί γυναίκα με παραπάνω κιλά επειδή είχε αυτοπεποίθηση και τα κιλά δεν ήταν κάτι που τον εμπόδισε. Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» γενικά για το πώς βλέπει τις σχέσεις του με το αντίθετο φύλο.

Στις προσωπικές σχέσεις σου η εμφάνιση σου αποτέλεσε εμπόδιο, υπό την έννοια να σε ανταγωνιστούν;
Εύχομαι να μην το έχω προκαλέσει αυτό σε μια γυναίκα. Ερωτεύομαι τις γυναίκες που είναι πραγματικά ο εαυτός τους, που έχουν παραπάνω κιλά, αλλά έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση, που δεν τους νοιάζει το βάρος, το οποίο για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Έχεις δημιουργήσει σχέση με γυναίκα που είχε παραπάνω κιλά;
Αυτό που μπορεί να φαντάζεται ο κόσμος, ότι δηλαδή είμαι ο άνθρωπος που είμαι μόνο με μοντέλα, ναι, έχω κάνει σχέση με γυναίκα που είχε παραπάνω κιλά, βασικά οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν… φυσιολογικοί άνθρωποι. Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας, που λέει ότι, αφού είναι τραγουδιστής, αναγνωρίσιμος, ωραίος, θα «τα έχει» με κάποια πάρα πολύ όμορφη, αδύνατη, ξανθιά, ψηλή και άλλα τέλεια. Όλα αυτά δεν ισχύουν και το λέω γιατί έχω ψιλοκουραστεί με όλα αυτά στη σόουμπιζ, που οι άνθρωποι είμαστε έτσι.

Το ενδεχόμενο να απίξει σε σειρά του Netflix
O Κώστας Μαρτάκης που αυτή την περίοδο που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway αποκάλυψε το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει και σε ταινία του δημοφιλούς δικτύου Netflix. Δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα τον δούμε σύντομα σε κάποια παραγωγή του Netflix. «Καλομελέτα…Δεν ξέρω…. Μάλλον…» απάντησε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Έχουμε μιλήσει με την Αλίσια Χελμ που έχει γράψει ένα βιβλίο και υπάρχουν συζητήσεις με το Netflix, με το HBO… Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για να συνεργαστώ σε αυτή τη δουλειά…».

Κώστας Μαρτάκης: Είμαι σε συζητήσεις για ταινία του Netflix - Μεσημέρι #Yes 22/10/2019 | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης