GNTM 2: Χαμός στη νέα δοκιμασία - Κάτια: Θέλω να πετάξω έξω την Ολγα και την Νίνα

GNTM 2: Χαμός στη νέα δοκιμασία - Κάτια: Θέλω να πετάξω έξω την Ολγα και την Νίνα

Η Ελευθερία, σχολιάζοντας την απόφαση της Κάτιας, ανέφερε: «Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα - Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά»

gntm2-katia-tarabanko
Oι κόντρες δεν έλειψαν και από τη σημερινή νέα δοκιμασία του τηλεοπτικού διαγωνισμού GNTM 2.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες, μιας και ήταν αυτή που είχε την καλύτερη λήψη στη φωτογράφιση της Δευτέρας. Έτσι, μόλις άκουσε το αβαντάζ της, σκέφτηκε να το χρησιμοποιήσει με στρατηγική και να προσπαθήσει να βγάλει από το ριάλιτι μόδας κάποιες συγκεκριμένες διαγωνιζόμενες.

Η Έλενα Χριστοπούλου την ενημέρωσε από την αρχή τους επεισοδίου, πως θα πρέπει να επιλέξει τρία κορίτσια, που θα έχουν λιγότερο χρόνο, για να φωτογραφηθούν σε ροντέο, διαφημίζοντας ένα προϊόν.

Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 είπε χαρακτηριστικά: «Θα ‘θελα να δω την Ελευθερία σε μια πιο δύσκολη δράση, να δω αν μπορεί να αντεπεξέλθει και εκεί. Θα ήθελα και τη Νίνα να την δω υπό τέτοιες συνθήκες άμα μπορεί να αντεπεξέλθει γρήγορα και θα θελα να δω αν η Όλγα μπορεί να είναι πιο ευλύγιστη».

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου την ρώτησε αν τις επέλεξε για να αντεπεξέλθουν ή όχι, με την ίδια να απαντά χαρακτηριστικά: «για να μην αντεπεξέλθουν».

«Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα, για τους α,β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις πετάξεις» ανέφερε στην κάμερα η Κάτια.

Κλείσιμο
Η Ελευθερία σχολιάζοντας την απόφαση της Κάτιας, ανέφερε: «Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα. Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό πλέον στο σπίτι».

Η Άννα Μαρία στη συνέχεια δήλωσε: «Η Όλγα έχει πει την Κάτια μπροστά της διπρόσωπη, είπε απλά τη γνώμη της και η Νίνα έχει πει μπροστά στην κάμερα πράγματα για την Ελευθερία που είχαν γίνει και μάλλον της κακοφάνηκαν».

GNTM - Κάτια: "Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης