GNTM 2: Η... άδικη αποχώρηση, ο σκληρός Μπράτης και το κορίτσι που αποθέωσαν οι κριτές

GNTM 2: Η... άδικη αποχώρηση, ο σκληρός Μπράτης και το κορίτσι που αποθέωσαν οι κριτές

Δείτε βίντεο με όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας

GNTM 2 | Ποια παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας;
H… είδηση είχε κυκλοφορήσει από νωρίς το πρωί της Τρίτης και τα spoiler επιβεβαιώθηκαν. Ο λόγος για το GNTM 2 και την κοπέλα που είδε την πόρτα της εξόδου και δεν ήταν άλλη από την όμορφη Λυδία Κατσανικάκη.

Μαζί με την Άννα – που… κατέρρευσε μην αντέχοντας τη ζέστη στα κοντέινερς - και την Άννα – Μαρία ήταν που είχαν τη χειρότερη επίδοση η Λυδία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και τέθηκε εκτός σπιτιού.

GNTM: Αποχώρησε η Λυδία Κατσανικάκη

Έξαλλος ο Μπράτης με την Άννα που παραλίγο να λιποθυμήσει
Πολύ σκληρά λόγια άκουσε από τον Ανδρέα Μπράτη η Άννα. Η παρουσία της δεν ήταν καλή και πάντα δηκτικός σχεδιαστής της τα… έχωσε κανονικά λέγοντάς τη πώς κανείς δεν την κρατάει εκεί με το ζόρι.

Κλείσιμο
«Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε: «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

GNTM: Εξερράγη ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή (Μέρος Α)

GNTM: Εξερράγη ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή (Μέρος Β)

Την αποθέωση γνώρισε η Ελευθερία
Όσον αφορά το καλύτερο μοντέλο αυτή της εβδομάδας δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Η Ελευθερία κατέπληξε τους κριτές. Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός και Ανδρέας Μπράτης συμφώνησαν ομόφωνα πως η 20χρονη είχε την καλύτερη επίδοση. «Κορίτσι μου είσαι μοντελάρα», της είπε η Βίκυ Καγιά ενώ και οι άλλοι κριτές την αποθέωσαν με την κριτική τους.

GNTM 2 | Ποια παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας;

Τι είπε η Λυδία για την αποχώρησή της
Η Λυδία εμφανώς στεναχωρημένη από την αποχώρησή της είπε πως ήταν άδικη λέγοντας πως άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά ενώ εκείνη δεν είχε καμία ευκαιρία και την έδιωξαν…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης