Τα πήρε άγρια ο Κωνσταντίνος Καζάκος: Είναι σπαστικό να με ρωτάνε για την πρώην γυναίκα μου

Τα πήρε άγρια ο Κωνσταντίνος Καζάκος: Είναι σπαστικό να με ρωτάνε για την πρώην γυναίκα μου

«Έχω κουραστεί, είναι σαν να βάζω κασέτα, πατάω το play και λέω τα ίδια και τα ίδια, κι έχω βαρεθεί να με ακούω», λέει ο ηθοποιός

Kazakos-Trypi
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και για πρώτη φορά ήταν τόσο χειμαρρώδης. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και μάλιστα είναι ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του (στην κανονική ζωή) Τάνια Τρύπη εξέφρασε σε έντονο ύφος την ενόχλησή του οι δημοσιογράφοι να μην τον ρωτούν για τη δουλειά του αλλά να έχουν εμμονή με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Ο ηθοποιός λοιπόν δεν άντεξε και ξέσπασε όταν άρχισαν να τον ρωτούν για την κόρη του.

«Γιατί δεν παίρνετε μια συνέντευξη από την κόρη μου; Επειδή έχω κουραστεί αρκετά να με ρωτάνε για τη μητέρα μου, για την κόρη μου, τα οποία τα ρωτάνε καλοπροαίρετα οι άνθρωποι… Έχω κουραστεί, είναι σαν να βάζω κασέτα, πατάω το play και λέω τα ίδια και τα ίδια κι έχω βαρεθεί να με ακούω. Πλέον δεν θα το κάνω αυτό. Δεν θα μιλάω για κανέναν άλλον εκτός από μένα.

Είναι πολύ σπαστικό να δίνω μια συνέντευξη, όχι live, να μιλάω ένα τέταρτο, να λέω για το ρόλο μου και αυτό που μοντάρεται και προβάλλεται είναι το… πώς αισθάνεστε που παίζετε με την πρώην σύζυγό σας. Αυτό είναι γελοίο. Υποβιβάζουμε την ίδια μας τη δουλειά και τα κάνουμε όλα λίγο ροζ και κίτρινα. Και δεν μου αρέσει αυτό. Έχουμε κάνει μια σπουδαία δουλειά, να ασχοληθούμε με τη δουλειά, μην ασχολούμαστε με τα άλλα τα γύρω γύρω.

Και το άλλο που θέλω να πω γιατί είχα βγει λίγο κακός. Μου είχαν κάνει πάλι μια ερώτηση για την Τζένη, για το αν μοιάζει με τη γιαγιά της και απάντησα “και τις σας νοιάζει; Τι σημασία έχει;”… Με καλή πρόθεση γίνεται, αλλά είναι κουραστικό όλο αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται όμως να λες σε ένα παιδάκι “τι κρίμα που δεν έχεις τα μάτια της γιαγιάς σου”, άντε παράτα με, δεν έχει τα μάτια της γιαγιάς της, αλλά έχει τα δικά της που είναι πολύ όμορφα. Είναι εξαιρετικά κουραστικό και άσχημο μερικές φορές».

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης