Χριστίνα Αλεξανιάν: Περίμενα τον πρίγκιπά μου για να παντρευτώ

Χριστίνα Αλεξανιάν: Περίμενα τον πρίγκιπά μου για να παντρευτώ

«Δεν είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα, ούτε το να ακουμπήσω το συναίσθημά μου τόσο αβίαστα πάνω σε έναν άντρα», είπε η ηθοποιός για τον άνδρα της ζωής της

Chritstina_Alexanian

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της και κυρίως στην απόφασή της να παντρευτεί.


«Δεν είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα, ούτε το να ακουμπήσω το συναίσθημά μου τόσο αβίαστα πάνω σε έναν άντρα. Εδώ το ένιωσα, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που με καταλαβαίνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

 

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, γιατί έχω ζήσει και μεγάλες περιόδους που ήμουν μόνη, και θεωρούσα πάντα ότι για να το κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερα, τουλάχιστον εκείνη την κομβική στιγμή από το να είσαι μόνος. Περίμενα τον πρίγκιπα που θα με κατανοεί πολύ ουσιαστικά», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

 

Για το Λόγω Τιμής: «Είχε γίνει σε μια ανέμελη εποχή, που όλα ήταν φαινομενικά τουλάχιστον πιο εύκολα. Είναι πολλές οι προσωπικότητες και οι χαρακτήρες αυτών των παιδιών που υποδυόμαστε, που έγιναν πια ώριμοι και οικογενειάρχες, και βρίσκεις κομμάτια με τους ήρωες για να ταυτιστείς.

 

Δεν είναι ότι γίνεται το Λόγω Τιμής με νέα παιδιά. Αλλά το ότι εμείς οι ίδιοι μεγαλώνοντας ξαναβγαίνουμε στην οθόνη, είναι πολύ συγκινητικό και για εμάς, αλλά και από τις αντιδράσεις του κοινού και από τα social media που γράφουν, πραγματικά είναι πολύ συγκινητική η αντίδρασή τους».

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η απόφαση να παντρευτεί και το Λόγω Τιμής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης