«Δεν Έχω Σήμα»: Νέο τραγούδι από την Josephine

«Δεν Έχω Σήμα»: Νέο τραγούδι από την Josephine

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας

jose1-1200x850
Η Josephine παρουσιάζει το νέο της hit single «Δεν Έχω Σήμα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και, για ακόμα μία φορά, μας παρασύρει στο ρυθμό της. Δυναμικό, ανεβαστικό και με στίχο – ατάκα, το «Δεν Έχω Σήμα» αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική του μετάδοση σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα, μπήκε αμέσως στο top25 του airplay chart, τη στιγμή που στα social media έγινε viral το θεατρικό και παιχνιδιάρικο video teraser του, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί ακόμα περισσότερο για την κυκλοφορία.


Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Έχω Σήμα» υπογράφει ο Λεωνίδας Σώζος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του συνεργασία με τη Josephine, μετά τα hits «Τι» και «Μάγια», που κατέκτησαν το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, κάνοντας εκατομμύρια views στο YouTube και παραμένοντας σταθερά στο top20 του ελληνικού οfficial IFPI airplay chart by MediaInspector εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. Την παραγωγή υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος.


Εξίσου ανεβαστικό με το τραγούδι είναι το music video, το οποίο σκηνοθέτησαν οι PickCodes, δίνοντας κινηματογραφική διάσταση στο concept που εμπνεύστηκε η ίδια η Josephine. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και το σκηνοθετικό team συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά το video του «Τι» που έγινε αμέσως viral και μπήκε στα trends του YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια views.



Δείτε το βίντεο: 


Josephine - Δεν Έχω Σήμα - Official Music Video

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης