H Ξανθή του GNTM ξεσπά: Η χοντρή που θίγει την αισθητική σου μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα

H Ξανθή του GNTM ξεσπά: Η χοντρή που θίγει την αισθητική σου μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα

Το plus size μοντέλο γράφει για τον ρατσισμό των κιλών  

Xanthi_Tzerefou
Η Ξανθή Τζερεφού, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσω της τελευταίας δημοσίευσης που έκανε, ξέσπασε κατά του ρατσισμού για τα κιλά και των ανθρώπων που σχολιάζουν αρνητικά άλλα άτομα.


Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο της πρώην παίκτριας του GNTM:


«Σήμερα θα μιλήσω για όλες εμάς που σηκώνουμε στις πλάτες μας τον ρατσισμό και τα κόμπλεξ όλων όσων νομίζουν ότι με την «άποψη» τους μπορούν να μας διαλύσουν ψυχολογικά και να μας την επιβάλλουν. Για εσένα που είσαι μάνα, γιαγιά, έφηβη, αδελφή, λεχώνα, σύζυγος, σύντροφος. Για εσένα που δεν σε έχω γνωρίσει αλλά εύχομαι να διαβάσεις αυτό.

Εσύ που πιστεύεις ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά δεν έχω το δικαίωμα να θίγω την «αισθητική» σου όταν είσαι στην παραλία. Εσύ που θεωρείς ξεφτίλα τα να δείχνω το σώμα μου δημόσια. Εσύ που θεωρείς «κουκλάρες» μόνο τις αδύνατες γυναίκες. Εσύ που πιστεύεις Ότι τα plus size μοντέλα δεν θα γίνουν ποτέ πρώτης κατηγορίας. Εσύ που πιστεύεις ότι οι «χοντροί και οι κουτσοί» δεν έχουν μια θέση στην μόδα. Διάβασε και σκέψου αυτά…


Η χοντρή που θίγει την «αισθητική» σου μπορεί να αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, να πάχυνε επειδή δεν ήταν ψυχολογικά καλά ή επειδή έτσι ήθελε. Επίσης είναι αυτή που πριν λίγο καιρό γέννησε αλλά λαχταρούσε η ψυχούλα της ένα μπάνιο στην θάλασσα και αγνόησε σχόλια σαν τα δικά σου. Οι κουτσοί που λες δεν θέλω καν να σκάφτομαι πως έχασαν κάποιο μέλος τους και δεν διανοούμαι τον πόνο τους και το ζόρι για να ενταχθούν πάλι σε μια κανονική ζωή.


Η παγκόσμια μόδα έχει προχωρήσει. Ο κόσμος θέλει να ταυτίζεται με τα μοντέλα και να μην τα βλέπει σαν κάτι άπιαστο. Η εποχή του 90-60-90 έχει γίνει παρελθόν. Το ταλέντο δεν καθορίζεται από το νούμερο των ρούχων. Δεν είναι κάτι που πιστεύω εγώ αλλά top models που είναι στην κατηγορία plus size ( Ashley Graham, Tara Lynn, Alessandra Garcia Lorido).
Να προσθέσω ότι στους πίνακες της αναγέννησης ποτέ η γυναικεία ύπαρξη δεν ήταν αδύνατη. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο.


Κλείσιμο
Υπάρχουμε και κυκλοφορούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση για να σου θυμίζουμε τις δικές σου ανασφάλειες… Με εκτίμηση μια 21 χρονη light plus size των αναλογιών 95-80-105 #bodypostive #plussizemodel #mybodymyrules #doitliketzeri».


Δείτε τη δημοσίευσή της:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα θα μιλήσω για όλες εμάς που σηκώνουμε στις πλάτες μας τον ρατσισμό και τα κόμπλεξ όλων όσων νομίζουν ότι με την «άποψη» τους μπορούν να μας διαλύσουν ψυχολογικά και να μας την επιβάλλουν. Για εσένα που είσαι μάνα, γιαγιά,έφηβη ,αδελφή,λεχώνα ,σύζυγος , σύντροφος. Για εσένα που δεν σε έχω γνωρίσει αλλά ευχομαι να διαβάσεις αυτό. Εσυ που πιστεύεις ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά δεν έχω το δικαίωμα να θίγω την «αισθητική»σου όταν είσαι στην παραλία. Εσυ που θεωρείς ξεφτίλα τα να δείχνω το σώμα μου δημόσια. Εσυ που θεωρείς « κουκλάρες» μόνο τις αδύνατες γυναίκες. Εσυ που πιστεύεις Ότι τα plus size μοντέλα δεν θα γίνουν ποτε πρώτης κατηγορίας. Εσυ που πιστεύεις ότι οι «χοντροί και οι κουτσοί» δεν έχουν μια θέση στην μόδα. Διάβασε και σκέψου αυτά... Η χοντρή που θίγει την «αισθητική» σου μπορεί να αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, να πάχυνε επειδή δεν ήταν ψυχολογικά καλά ή επειδή έτσι ήθελε. Επισης είναι αυτή που πριν λίγο καιρό γέννησε αλλά λαχταρούσε η ψυχούλα της ένα μπανιο στην θάλασσα και αγνόησε σχόλια σαν τα δικά σου. Οι κουτσοί που λες δεν θελω καν να σκεφτομαι πως έχασαν κάποιο μέλος τους και δεν διανοούμαι τον πόνο τους και το ζόρι για να ενταχθούν πάλι σε μια κανονική ζωή. Η παγκόσμια μόδα έχει προχωρήσει. Ο κόσμος θέλει να ταυτίζεται με τα μοντέλα και να μην τα βλέπει σαν κάτι άπιαστο. Η εποχή του 90-60-90 έχει γίνει παρελθόν. Το ταλέντο δεν καθορίζεται από το νούμερο των ρούχων. Δεν είναι κάτι που πιστευω εγω αλλά top models που είναι στην κατηγορία plus size ( Ashley Graham, Tara Lynn, Alessandra Garcia Lorido). Να προσθέσω ότι στους πίνακες της αναγέννησης ποτε η γυναικεία ύπαρξη δεν ήταν αδύνατη.Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Υπάρχουμε και κυκλοφορούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση για να σου θυμίζουμε τις δικές σου ανασφάλειες... Με εκτίμηση μια 21 χρονη light plus size των αναλογιών 95-80-105 #bodypostive #plussizemodel #mybodymyrules #doitliketzeri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ξανθή Τζέρη🍒 (@xanthitzeri12) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης