Άγριες Μέλισσες: Ποια πρωταγωνίστρια έζησε έναν μεγάλο έρωτα με ηθοποιό από το Κόκκινο Ποτάμι;

Άγριες Μέλισσες: Ποια πρωταγωνίστρια έζησε έναν μεγάλο έρωτα με ηθοποιό από το Κόκκινο Ποτάμι;

Εκείνη έχει ακόμα κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, ενώ εκείνος ούτε μία...

agriesmelisses
Οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι είναι οι επιτυχίες της χρονιάς.

Δύο πολύ καλά σίριαλ, το ένα στον ΑΝΤ1, το άλλο στο Open, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μεταξύ άλλων αυτό που συζητείται πολύ για αυτές τις δύο νέες σειρές είναι η εμφάνιση φρέσκων προσώπων, τα οποία μάλιστα δίνουν πολύ καλές ερμηνείες. Πολλοί εξ αυτών είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί, με πορεία στο θεατρικό σανίδι, αλλά και βραβεία στην κατοχή τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και δύο ηθοποιοί, μία εκ των πρωταγωνιστριών στις Άγριες Μέλισσες και ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Κόκκινο Ποτάμι, που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν με έναν πολύ ουσιαστικό τρόπο. Ο λόγος για την ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου (υποδύεται την Ασημίνα στις Μέλισσες) και τον εξαιρετικό Αργύρη Πανταζάρα (υποδύεται τον Θέμη στο Ποτάμι) που επί χρόνια υπήρξαν ζευγάρι, πριν τελικά αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν λίγους μήνες.

Το ζευγάρι υπήρξε μαζί για περίπου τέσσερα χρόνια και όσοι τους έζησαν από κοντά μιλούν για έναν δυνατό έρωτα. Εκείνος μάλιστα έχει κάνει δημόσια εξομολόγηση για την αγάπη του.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης