Παναγιώτα Βλαντή: «2-3 κανάλια φλερτάρουν με την ιδέα να γίνουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Παναγιώτα Βλαντή: «2-3 κανάλια φλερτάρουν με την ιδέα να γίνουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Μαριάννας Τουμασάτου στο «Γυναίκα χωρίς όνομα», για την επιστροφή της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» και για την προσωπική της ζωή

vlanti

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «Στη φωλιά των κου - κου», κάνοντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων. 

Η όμορφη ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι είχε γυρίσει πιλότο για να παίξει τον ρόλο της Μαριάννας Τουμασάτου στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ωστόσο, όπως είπε και η ίδια, τελικά δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στη σειρά καθώς εκείνη την περίοδο είχε επτά ημέρες την εβδομάδα θέατρο και δεν θα μπορούσε να κάνει και γύρισμα.  «Έχω χαρεί που πάει πάρα πολύ καλά και το ήξερα ότι θα πάει καλά, το είχα «μυριστεί» από τότε και τους το είχα πει», είπε χαρακτηριστικά η Παναγιώτη Βλαντή. 

Όσο για τις φημές επιστροφής του σήριαλ «Μαύρα Μεσάνυχτα», η ηθοποιός ανέφερε ότι  «2-3 κανάλια φλερτάρουν με την ιδέα να γίνουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα, αλλά υπάρχει ένα μπλέξιμο με το Mega και τα δικαιώματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει».


Η Παναγιώτα Βλαντή δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή.

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο

Η Παναγιώτα Βλαντή για την Γυναίκα Χωρίς Όνομα

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης