GNTM: Οι θεράποντες ιατροί σου δεν μας το επιτρέπουν, είναι επικίνδυνο

GNTM: Οι θεράποντες ιατροί σου δεν μας το επιτρέπουν, είναι επικίνδυνο

Οι κριτές ζήτησαν από την Ελένη που πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία να αποχωρήσει καθώς θα κινδύνευε η υγεία της

Eleni_GNTM
Δυσάρεστη τροπή είχε για την Ελένη το GNTM, αφού έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που έχει. Πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και, σύμφωνα με τα όσα είπε, χρειάζεται κάθε 14 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Παρά το γεγονός ότι οι κριτές της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και την αποθέωσαν, της είπαν ότι δεν γίνεται να συνεχίσει. «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next Top Model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας το οποίο έχεις. Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου. Οι θεράποντες ιατροί σου δεν μας το επιτρέπουν», της είπε η Βίκυ Καγιά.

Φυσικά, η Ελένη αντέδρασε και προσπάθησε να τους πείσει να μείνει, όμως αυτό ήταν αδύνατον. Ωστόσο, της εξήγησαν ότι είναι ένα έτοιμο μοντέλο και ότι μπορεί να ξεκινήσει από τώρα την καριέρα που ονειρεύεται! Με κλάματα χαιρέτησε τους κριτές και αποχώρησε.

GNTM: Της ζήτησαν να αποχωρήσει λόγω του προβλήματος της υγείας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης