Πέγκυ Ζήνα: «Κριτής σε talent show δεν θα ξαναπήγαινα»

Πέγκυ Ζήνα: «Κριτής σε talent show δεν θα ξαναπήγαινα»

Η τραγουδίστρια ήταν κριτής στο X-Factor το 2016

Η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε την άγνωστη καριέρα της στο θέατρο
Στα γυρίσματα του νέου video-clip της Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε η κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι, αλλά και για το επαγγελματικό βήμα που έκανε και έχει μετανιώσει!


Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν θα συμμετείχε ξανά ως κριτής σε talent show, καθώς είναι κάτι που δεν μπορεί να «σηκώσει». Να σας θυμίσουμε πως η Πέγκυ Ζήνα ήταν κριτής στο X-Factor που πρόβαλε ο ΣΚΑΪ το 2016.


«Όχι, δεν θα το ξαναέκανα, δεν πέρασα καλά. Δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος καθόλου. Κριτής σε talent show δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν μπορώ να έρχομαι σε τόσο δύσκολη θέση, Να πω τη γνώμη μου σε παιδιά που τα όνειρά τους κρέμονται από αυτό που θα πω εγώ εκείνη τη στιγμή και στο τέλος της σεζόν να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Δηλαδή, θα μπορούσα να πάρω στις πλάτες μου πάλι μια τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση, εάν αυτό θα οδηγούσε κάπου. Δεν μπορώ να το σηκώσω γιατί δεν γίνονται πολλά μετά. Αυτά που τους υποσχόμαστε, τα μεγάλα μας λόγια, τους τα λέμε χωρίς λόγο», ανέφερε στο Πρω1νό του ANT1.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



faysbook.gr Πέγκυ Ζήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης