H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μαγειρεύει στην Ελένη Μενεγάκη

H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μαγειρεύει στην Ελένη Μενεγάκη

Την ανακοίνωση έκανε πριν από λίγη ώρα η ίδια η σεφ μέσα από το Instagram της

Barbarigou-_Menegaki
Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξανά μαζί στο πλατό. Η γνωστή σεφ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε πως θα την βλέπουμε στο μεσημεριανό του Alpha. Η γνωστή σεφ και η παρουσιάστρια είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Πέρυσι ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά με μερικές εμφανίσεις της Αργυρώς στην Ελένη και φέτος είπαν να κάνουν σχεδόν καθημερινές αυτές τις συναντήσεις, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η σεφ τα επαγγελματικά της ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε τα εξής: «Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας. Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες ,να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν ,οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου 😍,έχει σημασία. Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στο @alphatv στην Ελένη μας @elenimenegaki @emenegaki_tvo Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με Θεϊκό Μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή .Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι .Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,μόνο χαμόγελα θέλω 😍💙🧿 ————————————- • • • ΣΥΝΤΑΓΗ ⁉️ Κάθε μέρα θα βρίσκετε τις συνταγές που θα φτιάχνουμε με την Ελένη εδω στο Λίνκ στο προφίλ μου @argirobarbarigou Κάθε μέρα θα σας απαντώ στα σχόλια που βάζετε κάτω από το post κάθε συνταγής. Πάμε κορίτσια μου όμορφα να τους τρελάνουμε όλους με νοστιμιές για να σας φιλούν όλοι τα χέρια. #eleni #cooking #baking #tasty #recipes #argiro #argirogr #argirobarbarigou #keepcooking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης