Ανάρτηση αλά Κιμ Καρντάσιαν από την Ελευθερία Ελευθερίου

Ανάρτηση αλά Κιμ Καρντάσιαν από την Ελευθερία Ελευθερίου

Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τα σημάδια στο πρόσωπό της

Ele-Kim
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Κιμ Καρντάσιαν και η Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε φυσικές φωτογραφίες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα του προσώπου της.

«Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα κάπως έτσι… ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γι’ αυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό – είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου! Αυτά από μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

View this post on Instagram

Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα καπως έτσι... ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεωσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γιαυτο και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρεπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό - είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου @steliosangelidis ! Αυτά απο μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί 😊✊ ❤️ #loveyourself

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης