Από τo Netflix στον Κοκλώνη: Ποιος είναι ο κούκλος πρώτος καλεσμένος του Mr Travel για τη νέα σεζόν;

Από τo Netflix στον Κοκλώνη: Ποιος είναι ο κούκλος πρώτος καλεσμένος του Mr Travel για τη νέα σεζόν;

Έχει ταξιδέψει την ελληνική σόου μπιζ στα πιο εξωτικά, τα πιο συναρπαστικά, τα πιο ασυνήθιστα μέρη –αλλά και σε αυτά που όλοι λατρεύουμε να πηγαίνουμε, ξεναγώντας μας εκεί όπως κανένας άλλος.

Koklonis-spaliaras
Ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel επιστρέφουν για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV για να μας μυήσουν σε κάθε νέο προορισμό με τη ματιά του πιο ψαγμένου insider.

Πρώτος προορισμός του Νίκου Κοκλώνη ο Παναμάς. Και πρώτος καλεσμένος του ένας celebrity που έχει δει εκατοντάδες φορές το όνομά του στη λίστα με τους πιο σέξι.

Πριν από λίγους μήνες μας ξάφνιασε ευχάριστα όταν ανακοινώθηκε πως θα τον δούμε σε βασικό ρόλο στην ισπανική σειρά El Senior De Los Cielos που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Netflix και σύντομα θα προβληθεί η 7η σεζόν του.

Πως νιώθει ο… σφάχτης της καρύδας Γιάννης Σπαλιάρας που βρίσκεται στον Παναμά καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη; Όπως μπορούμε να δούμε στα stories που ανεβάζει από τον Παναμά και το Gamboa rainforest η εμπειρία είναι μοναδική –ακόμα και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου μένει η αποστολή του Celebrity Travel είναι υπερπαραγωγή, το δωμάτιό του θυμίζει περισσότερο… διαμέρισμα και ο Γιάννης έχει ήδη αποκτήσει νέες φίλες («κάνοντας νέες φιλίες στα πέριξ της πισίνας», όπως σχολιάζει και ο ίδιος). Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Κοκλώνης είναι ιδανικός για να κακομαθαίνει –ή μάλλον καλομαθαίνει- τους καλεσμένους του. Και ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πολλά να πει…

Celebrity Travel: Με τον Σπαλιάρα στον Παναμά


Κλείσιμο
Celebrity Travel: Ο Γιάννης Σπαλιάρας... χαλαρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στον Παναμά

Celebrity Travel: Ο Γιάννης Σπαλιάρας γυμνάζεται ακόμα και στον Παναμά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης