Ο Γιώργος Θεοφάνους έχασε 17 ολόκληρα κιλά μετρώντας... αμαρτίες

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχασε 17 ολόκληρα κιλά μετρώντας... αμαρτίες

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για την πρωτότυπη δίαιτα που τον έκανε αγνώριστο

Giorgos_Theofanous
Για τη δίαιτα που κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον μουσικοσυνθέτη δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του καθώς ήταν φανερά αδυνατισμένος. Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε, λοιπόν, ήταν πως κατάφερε αυτήν την μεγάλη αλλαγή, με τον Γιώργο Θεοφάνους να απαντά αυθόρμητα, «Τι να κάνω; Το έραψα!».

Όπως είπε στη συνέχεια, κάνει μία δίαιτα αγγλική που την κάνει η μισή Κύπρος και σε αυτόν είχε αποτελέσματα. Ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να μάθει κι άλλες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή του και τότε ο Γιώργος Θεοφάνους του εξήγησε: «Ξεκινάς και μετράς αμαρτίες μέσα στη μέρα… Δεν κάνει να κάνεις πολλές αμαρτίες! Δικαιούσαι να κάνεις 15 αμαρτίες μέσα στη μέρα. Όχι μία πίτσα ή σουβλάκια… Για παράδειγμα ένα κουτάλι λάδι είναι σα δύο αμαρτίες! Από το Μάρτη μήνα σε αυτό το κομμάτι είμαι αναμάρτητος! Έχω χάσει 17 κιλά από το Μάρτη. Ένα κιλό κάθε εβδομάδα! Έχω βιλιαράκι με τις αμαρτίες, θα σου το στείλω… Τρώω πολλά πράγματα και δεν έχει ωράριο»!

Ο μουσικοσυνθέτης εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα πώς κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα σε έξι μήνες, με έναν τρόπο που σίγουρα δεν έχουμε ξανακούσει.

Γιώργος Θεοφάνους: «Ο κριτής του X-Factor μιλάει στον Γιώργο Λιάγκα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης