Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης μιλούν πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου τους

Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης μιλούν πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου τους

Δείτε το βίντεο

euridiki_ar
Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, η τραγουδίστρια Ευρυδίκη και ο επί τέσσερα χρόνια αγαπημένος της Μπομπ Κατσιώνης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Έκαναν έναν γάμο όπως τον είχαν ονειρευτεί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να βρίσκονται στο πλευρό τους. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Πρω1νού για τα συναισθήματα τους από εκείνη την ημέρα.


«Είναι γυναίκα μου πια και μέχρι και το βράδυ πριν παντρευτούμε της έλεγα ότι δεν το πιστεύω ότι αυτό το πράγμα γίνεται. Γιατί ήταν σαν ένα όνειρο για εμένα. Κάθε άνθρωπος έχει όνειρο να βρει τον άνθρωπο θα ταιριάξει και θα είναι σίγουρος για αυτό. Εγώ το ήξερα από το ’95 όταν την είχα πρωτοδεί στην τηλεόραση. Βέβαια είχε το γάμο της, τις σχέσεις της, οπότε έκατσα σιωπηλός φαν και περίμενα σαν το αρπαχτικό. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Ο γάμος έχει στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων γνωριμίας μας.


«Η αλήθεια είναι ότι το όλο concept του γάμου το κατάλαβα την ώρα που ο παπάς είπε τα ονόματα μας. Εκείνη την ώρα λέω "είναι αλήθεια". Μέχρι την ώρα που ήρθε στην εκκλησία έλεγα είναι ένα ωραίο social event, ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και όταν την ήρθα να έρχεται με τους γονείς της ήταν συγκινητικό. Της είχα πει ότι ίσως δυσκολευτώ γιατί συγκινούμαι λίγο εύκολα. Μάλλον κρατήθηκα λίγο, ό,τι φάνηκε φάνηκε», ανέφερε ο Μπομπ Κατσιώνης.

«Έφτασα μαζί με το γιο μου, τον πατέρα μου, τη μητέρα μου. Μπορεί να σκεφτεί κανείς τόσο χρονών και τόσες εμπειρίες σε αυτή τη ζωή, αλλά ήταν πραγματικά μια μοναδική στιγμή. Ήταν κάτι που το περίμενα σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον άνθρωπο σου, αλλά ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Μπομπ ότι ήταν δικός μου άνθρωπος. Για αυτό κάναμε αυτό το βήμα. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η μέρα και χάρηκα περισσότερο που με τον ίδιο τρόπο το έζησαν αυτό και οι γονείς μου και ο γιος μου. Ο Άγγελος ήταν ενθουσιασμένος. Το μόνο που δεν θέλει να φαίνεται και λίγο όταν είδε τους φωτογράφους, γιατί οδηγούσε και το αυτοκίνητο και είναι και νέος οδηγός, αλλά μου έκανε τη χάρη», είπε η Ευρυδίκη χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της.


Δείτε όσα είπαν στο Πρω1νό:


faysbook.gr Ευρυδίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης